Het team van Zorgboerderij Huiberthoeve

Erik & Geeke

Wij zijn Erik en Geeke Bassa beide zijn we opgegroeid op een melkveehouderij bedrijf. Erik heeft een lerarenopleiding agrarische techniek en master management of education (MME) afgerond.

Hij heeft gewerkt als docent techniek op het VMBO en MBO.  Geeke heeft op de Hogere Agrarische School de richting dier en veehouderij gestudeerd, daarna heeft ze en lerarenopleiding afgerond en les gegeven op het VMBO en  MBO. In 2010 zijn we gestart met de Huiberthoeve en geleidelijk minder in het onderwijs gaan werken.

We vinden het heel leuk om onze kennis, ervaring en passie te delen met de deelnemers. We genieten van de het werk op de zorgboerderij omdat we zien dat mensen er tot hun recht komen en opbloeien.

Begeleiders

Op de Huiberthoeve werken 6 begeleiders samen met zorgboer Erik en zorgboerin Geeke, iedereen heeft z’n eigen expertise, kennis en ervaring.

Met elkaar maken we er iedere dag weer een leuke en leerzame dag van.

Administratie

De administratie van de Huiberthoeve wordt gedaan door Anita, ze is op de dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor om uw vragen te beantwoorden en doet onze administratie.

Vrijwilligers

De vrijwilligers op de Huiberthoeve helpen met het ophalen en thuis brengen van de deelnemers met een vervoersindicatie. De Huiberthoeve heeft een aantal busjes waarmee vrijwilligers de deelnemers ophalen en thuis brengen.

Stagiaires

Op de Huiberthoeve hebben we iedere jaar een aantal stageplaatsten beschikbaar, heb je interesse in een stage op de Huiberthoeve mail dan je CV en een motivatie waarom je wilt komen stage lopen. Wie weet word jij dan onze nieuwe stagiaire.